Știrinews.24.md
22 Ianuarie 2024, 16:21
82

VIDEO // Riscă să ajungă la „răcoare”. Patru indivizi din Orhei, reținuți pentru furtul mai multor aparate de aer condiționat

VIDEO // Riscă să ajungă la „răcoare”. Patru indivizi din Orhei, reținuți pentru furtul mai multor aparate de aer condiționat

Patru tineri din raionul Orhei, toți cu vârsta de 21 de ani, au fost reținuți de oamenii legii, fiind suspectați de comiterea mai multor furturi. Printre obiectele sustrase se numără și zece aparate de aer condiționat.

Potrivit IGP, primul caz a avut loc la data de 12 ianuarie, când indivizii au pătruns pe teritoriul unei parcări, în care staționau mai multe autocamioane, de unde au sustras 120 de litri de combustibil din rezervoarele acestora.

Ulterior, aceștia au observat într-o clădire aflată în construcție mai multe aparate de aer condiționat. Astfel, prin spargerea geamului, tinerii au pătruns în interior și au sustras 10 aparate de aer condiționat, în valoare totală de 91 800 de lei.

La fel, polițiștii au mai stabilit că, a doua zi, tinerii au sustras din rezervoarele altor autocamioane, staționate la o stație PECO din același raion, o tonă de motorină.

În timpul perchezițiilor efectuate la domiciliile suspecților, au fost depistate și ridicate obiectele și o parte din combustibilul sustras, cealaltă parte reușind să o vândă.

Potrivit legislației, persoanele vinovate de comiterea infracțiunii de furt riscă amendă de până la 67 500 lei sau pedeapsă cu închisoare  de până la 4 ani.

deschide.md
Abonează-te
sau
Urmărește canalul nostru de Telegram
Știri similare
  • Un deţinut politic condamnat pentru „defăimarea” lui Lukaşenko a murit în pușcărie
  • Donație din partea SUA: Vămile din R. Moldova, dotate cu echipamente moderne pentru detectarea contrabandei
  • Andrei Spînu îl vede în spate pe fugarul Șor//De ce a fost anulată licitația pentru spațiile comerciale de la Aeroport
  • După Danemarca, și Suedia anunţă un nou pachet de ajutor militar pentru Ucraina, în valoare de 680 milioane de dolari
  • La Președinție sunt expuse fotografiile jurnaliștilor Viorica Tataru și Andrei Captarenco pentru a comemora doi ani de război în Ucraina
  • Maia Sandu, către mediul de afaceri: „Uniunea Europeană înseamnă oportunități nemaiîntâlnite pentru economie”
  • Începe testarea materialelor de examen pentru elevii din învățământul primar, gimnazial și liceal
  • VIDEO Viorica Puica a trecut cu succes filtrul Comisiei Vetting. Raportul, aprobat de CSM
  • Anulare! Andrei Spînu anunță o nouă licitație pentru spațiile comerciale de la Aeroport
  • Pregătiri pentru alegerile locale din 8 localități ale R. Moldova. CEC prezintă datele despre alegători