Știrinews.24.md
27 Iunie 2024, 18:30
22

Un diplomat american, găsit mort într-un hotel din Kiev în condiţii neelucidate. Ce spune Departamentul de Stat SUA

Un diplomat american, găsit mort într-un hotel din Kiev în condiţii neelucidate. Ce spune Departamentul de Stat SUA

Trupul neînsufleţit al unui reprezentant al Ambasadei SUA în Ucraina a fost găsit în hotelul Hilton pe 25 iunie. Pe corpul acestuia nu au fost găsite urme de violenţă, au indicat sursele poliţieneşti pentru Ukrainska Pravda, potrivit Agerpres.

„Putem confirma decesul unui angajat al guvernului SUA care se afla sub autoritatea șefului de misiune la Ambasada din Kiev. Transmitem cele mai profunde condoleanțe familiei și celor dragi ai colegului nostru. Nu am alte comentarii de făcut cu privire la situație, decât să spun - și nu-mi place să aduc în discuție acest lucru, dar știu că uneori teoriile conspirației scapă de sub control - că înțelegem că a murit din cauze naturale și că nu există niciun semn de crimăo, a declarat Matthew Miller, purtător de cuvânt al Departamentului de Stat american în cadrul unui briefing de presă.

Unele media ucrainene au relatat că uşile camerei, unde a fost descoperit trupul neînsufleţit al diplomatului, al cărui rang nu este specificat, erau încuiate pe dinăuntru, potrivit postului de televiziune ucrainean Kanal24.

Autopsia medico-legală nu a fost efectuată, corpul neînsufleţit fiind ridicat în grabă de reprezentanţi ai ambasadei americane, conform postului de televiziune citate, care adaugă, cu referire la media de la Kiev, că diplomatul ar fi avut un nivel ridicat de colesterol, fără a indica sursa acestei informaţii.

Pentru a adânci şi mai mult misterul, Iuri Şveţ, fost spion KGB, în prezent analist în SUA, a afirmat într-o intervenţie pe canalul său de Youtube că defunctul ar fi avut tangenţă cu serviciile speciale.

unimedia.info
Abonează-te
sau
Urmărește canalul nostru de Telegram
Știri similare
  • Scăldat cu final tragic: Un bărbat s-a înecat într-un iaz din Colonița. Recomandările salvatorilor
  • Case în flăcări la Cantemir! Un bătrân, găsit carbonizat în grădină, după un incendiu de vegetație
  • Accident cumplit, cu implicarea unui autocar de pe ruta Kiev; Două persoane, extrase din automobil de echipa de descarcerare
  • Zelenski, după atacul Rusiei asupra spitalului de copii din Kiev: Îmi vine să-l omor pe Putin
  • TEXT/ Război în Ucraina, ziua 868: Planurile Rusiei, demascate de un lider NATO. Lideri europeni merg la Kiev
  • Accident frontal la Briceni: Un mort și un rănit după o depășire periculoasă
  • VIDEO: Trei persoane au fost reținute la Edineț, într-un dosar de trafic de droguri
  • CSM s-a convocat într-o nouă ședință. Pe ordinea de zi - alegerea președintelui Consiliului
  • CNA desfășoară percheziții la o companie de construcții într-un dosar de abuz de serviciu la ridicarea unui bloc cu 12 etaje din capitală
  • Maia Sandu, zguduită de atacurile rusești asupra spitalului din Kiev: Kremlinul a transformat acest război în unul împotriva copiilor