Știrinews.24.md
15 Septembrie 2023, 21:25
73

Pe 16 septembrie, circulația pe mai multe străzi din Capitală va fi sistată în contextul funeraliilor lui Mircea Snegur

Pe 16 septembrie, circulația pe mai multe străzi din Capitală va fi sistată în contextul funeraliilor lui Mircea Snegur

În contextul desfășurării funeraliilor primului președinte al Republicii Moldova, Mircea Snegur, pe 16 septembrie, traficul rutier de pe mai multe străzi din centrul capitalei va fi sistat.

Intervalul orelor 10.00-11.00, circulația va fi suspendată pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzilor Aleksandr Pușkin și Serghei Lazo și pe str. Maria Cebotari – perimetrul bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și str. București.

În intervalul orelor 13.00-14.00, traficul rutier în perimetrul străzilor Maria Cebotari – 31 August – Sfatul Țării – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și bd. Ștefan cel Mare și Sfânt. Perimetru străzilor Serghei Lazo – Ismail va fi închis.

În intervalul 13.30-14.00, circulația rutieră va fi sistată și pe str. Vasile Alecsandri,  în perimetrul Columna – A. Mateevici, iar pe str. Alexei Mateevici – perimetrul străzilor Bulgară și Vasile Alecsandri.

În intervalul orelor 10.00-18.00, parcarea în adiacentul Palatului Republicii va fi interzisă.

În timpul funeraliilor circulaţia rutieră va fi restricţionată pe traseele de deplasare indicate şi redirecționată pe străzile adiacente acestora.

Conducătorii auto sunt îndemnați să respecte cu stricteţe cerințele polițiștilor, semnificaţia indicatoarelor şi a marcajelor rutiere și să-și organizeze din timp rutele alternative de deplasare, dacă au necesitatea să intersecteze centrul capitalei.

Amintim că în seara zilei de 13 septembrie, primul președinte al Republicii Moldova a decedat. Ziua de 16 septembrie a fost declarată zi de doliu național.

Programul funeraliilor poate fi vizualizat în acest articol.

diez.md
Abonează-te
sau
Urmărește canalul nostru de Telegram
Știri similare
  • Siegfried Mureșan: Parteneriatul de Securitate și Apărare va permite UE să ofere mai mult sprijin Republicii Moldova
  • Mai multe șanse de viață pentru pacienții gravi. O nouă secție de Terapie Intensivă, inaugurată la Spitalul Clinic Republican
  • Franța, Germania și Polonia vor ajuta R. Moldova să-și consolideze sectorul de securitate și apărare în contextul războiului hibrid rus
  • Două remorci au fost incendiate în capitală, noaptea trecută. Pompierii au evitat extinderea flăcărilor
  • Traficul rutier, sistat temporar pe unele străzi din sectorul Ciocana
  • Ziua Internațională a Familiei va fi marcată duminică în capitală
  • La USM s-a desfășurat Forumul Educației România – Moldova. Platforma a reunit profesori din mai multe state din Europa
  • Alertă cu bombă în trei licee din capitală. Oamenii, evacuați din clădiri
  • Un service auto din capitală, în flăcări; Cinci echipaje de pompieri luptă cu flăcările
  • FOTO | Aurora boreală, vizibilă în mai multe localități din România și Republica Moldova