Știrinews.24.md
15 Septembrie 2023, 21:25
55

Pe 16 septembrie, circulația pe mai multe străzi din Capitală va fi sistată în contextul funeraliilor lui Mircea Snegur

Pe 16 septembrie, circulația pe mai multe străzi din Capitală va fi sistată în contextul funeraliilor lui Mircea Snegur

În contextul desfășurării funeraliilor primului președinte al Republicii Moldova, Mircea Snegur, pe 16 septembrie, traficul rutier de pe mai multe străzi din centrul capitalei va fi sistat.

Intervalul orelor 10.00-11.00, circulația va fi suspendată pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzilor Aleksandr Pușkin și Serghei Lazo și pe str. Maria Cebotari – perimetrul bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și str. București.

În intervalul orelor 13.00-14.00, traficul rutier în perimetrul străzilor Maria Cebotari – 31 August – Sfatul Țării – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și bd. Ștefan cel Mare și Sfânt. Perimetru străzilor Serghei Lazo – Ismail va fi închis.

În intervalul 13.30-14.00, circulația rutieră va fi sistată și pe str. Vasile Alecsandri,  în perimetrul Columna – A. Mateevici, iar pe str. Alexei Mateevici – perimetrul străzilor Bulgară și Vasile Alecsandri.

În intervalul orelor 10.00-18.00, parcarea în adiacentul Palatului Republicii va fi interzisă.

În timpul funeraliilor circulaţia rutieră va fi restricţionată pe traseele de deplasare indicate şi redirecționată pe străzile adiacente acestora.

Conducătorii auto sunt îndemnați să respecte cu stricteţe cerințele polițiștilor, semnificaţia indicatoarelor şi a marcajelor rutiere și să-și organizeze din timp rutele alternative de deplasare, dacă au necesitatea să intersecteze centrul capitalei.

Amintim că în seara zilei de 13 septembrie, primul președinte al Republicii Moldova a decedat. Ziua de 16 septembrie a fost declarată zi de doliu național.

Programul funeraliilor poate fi vizualizat în acest articol.

diez.md
Abonează-te
sau
Urmărește canalul nostru de Telegram
Știri similare
  • Un taximetrist din capitală, amenințat cu moartea și jefuit de doi tineri de 17 și 19 ani
  • PA, CNA și SIS, percheziții în mai multe locații din țară, în dosare privind finanțarea ilegală a partidelor politice. O persoană reținută și sume mari de bani, ridicate
  • Moment de reculegere, ținut în Parlament în memoria lui Mircea Snegur. Grosu: Va rămâne în istorie ca președintele care a adus independența
  • Maraton la Chișinău Se modifică circulația transportului public în acest weekend
  • Autorul alertei false cu bombă de la un liceu din capitală este un elev; A explicat de ce a recurs la acest gest
  • Anul Nou evreiesc // IGPF ia măsuri speciale pentru gestionarea fluxului de călători pe AIC în contextul tranzitării evreilor hasidici
  • Cutremur în Italia, la nord de Florența; Oamenii au ieșit pe străzi, școlile au fost închise
  • Un liceu din Capitală ar fi minat. Toți elevii și profesorii au fost evacuați din instituție
  • Marți, 19 septembrie, începe perioada de depunere a actelor pentru înregistrarea candidaților la alegerile locale din 5 noiembrie
  • Mircea Snegur a fost condus pe ultimul drum; Primul șef de stat al RM, înmormântat la Cimitirul Central din capitală