Știrinews.24.md
24 Martie 2023, 11:58
347

O moldoveancă, găsită fără suflare, într-un canal cu apă termală din Italia. Ce spun oamenii legii

O moldoveancă, găsită fără suflare, într-un canal cu apă termală din Italia. Ce spun oamenii legii

O femeie în vârstă de 45 de ani, originară din Republica Moldova, a fost găsită fără suflare marți, 21 martie 2023, într-un canal cu apă termală din localitatea Abano Terme, provincia Padova, Italia.

Corpul neînsuflețit al femeiei prezenta numeroase arsuri la nivelul feței, provocate de temperatura ridicată a apei, transmite Știri.md.

Conform investigațiilor, Angela Lupașco ar fi căzut în canalul Rio Caldo de lângă via Previtali în mod accidental și s-a înecat. Este exclusă implicarea altor persoane sau o sinucidere.

Angela probabil a alunecat și a căzut în apa deosebit de caldă a canalului, fără să aibă posibilitatea de a cere ajutor. Este de asemenea posibil ca femeia să se fi simțit rău și a căzut în canal în mod întâmplător.

Trupul neînsuflețit a fost găsit în jurul orei 10:45 de un localnic care a anunțat imediat autoritățile.

Decesul datează din ziua precedentă, 23 martie.

Din verificările efectuate de medicul legist Rafi El Mazloum, trupul femeii nu prezintă semne de violență. Arsurile de pe corp, în special la nivelul feței, se datorează temperaturii apei calde din canal, care ajunge la 40 de grade și care a facilitat procesul de descompunere.

Examinarea trupului neînsuflețit a fost dispusă de către autoritatea judiciară pentru a clarifica dinamica episodului dramatic.

Informațiile din telefonul mobil care a fost găsit asupra femeii au ajutat la reconstituirea ultimelor clipe din viața sa.

Angela Lupașco era originară din satul Chetrosu, raionul Drochia, Republica Moldova. În Italia era rezidentă de mai mulți ani la Abano Terme și în prezent nu avea un loc de muncă.

În afară de cetățeanul care i-a văzut corpul plutind în apele canalului termal nu există alți martori care să poată reconstitui ultimele momente din viața femeii. 

timpul.md
Abonează-te
sau
Urmărește canalul nostru de Telegram
Știri similare
  • Accident grav la Briceni: Un şofer a decedat, iar două femei, spitalizate, după ce au ajuns cu maşina într-un copac
  • Zeci de localități din țară rămân fără lumină. Premier Energy: Sunt vizate raioanele Orhei, Călărași, Nisporeni
  • Încă o victimă a furtunii! O femeie, găsită moartă sub un copac doborât de vânt. Imagine cu impact emoțional
  • Patru persoane, reținute de CNA într-un dosar de trafic de influență la eliberarea permiselor de conducere
  • Tragedie fără margini la Rezina: O familie și-a găsit fiul de 15 ani împușcat, în casă
  • Oamenii legii au descins cu percheziții: Un ex-angajat al poliției din Hâncești, reținut pentru trafic de influență
  • „Trădarea de Patrie”, într-o nouă formulă, în Codul Penal: Deputații PAS au aprobat în lectură finală modificările aduse infracțiunii
  • Fracțiunea PAS din CMC a depus o plângere la PG cu privire la construcția unui bloc fără acte permisive în centrul istoric
  • Biden se va întâlni cu Zelenski în Franța și la G7 în Italia
  • Dragalin: PA a efectuat zeci de percheziții la 12 persoane într-o anchetă comună dintre R. Moldova și Franța, cu asistența FBI. Patru persoane, reținute