Știrinews.24.md
2 Februarie 2023, 11:19
209

VIDEO Un moldovean și-a omorât fosta iubită, în Italia: Am ucis-o pe Iana, cum m-a ucis și ea pe mine

VIDEO Un moldovean și-a omorât fosta iubită, în Italia: Am ucis-o pe Iana, cum m-a ucis și ea pe mine

Un moldovean în vârstă de 33 de ani și-a omorât fosta iubită, în Italia. Oamenii legii au găsit miercuri cadavrul Ianei Malaiko, ucraineanca în vârstă de 23 de ani, care a dispărut acum două săptămâni. Corpul neînsuflețit se afla într-un sac, printre niște tufe de mărăcini, în zona rurală dintre Mantova și Brescia, informează ANSA.

Tânăra a dispărut între 19 și 20 ianuarie, după o întâlnire cu fostul ei iubit, Dumitru Stratan. Bărbatul a fost acuzat de moartea tinerei, dar a refuzat să spună unde a ascuns corpul.

Trupul neînsuflețit a fost găsit de carabinieri, ajutați de un grup de voluntari, la intrarea în localitatea Lonato. Zona se află nu departe de locul în care Dumitru Stratan s-a oprit în acea noapte, cu mașina blocată în noroi. Anchetatorii au găsit în mașină urme de sânge și un hârleț.

Crima ar fi avut loc în incinta apartamentului de trei camere în care încă mai locuia Yana, deținut de sora lui Dumitru. La locul faptei au fost găsite mai multe pete de sânge. O cameră de supraveghere video din afara clădirii l-a înregistrat pe moldovean în timp ce trăgea sacul cu corpul fetei spre mașina sa și-l punea în portbagaj.

Ulterior, bărbatul și-a sunat sora și i-a spus: „Am ucis-o pe Iana, cum m-a ucis și ea pe mine”. El a fost arestat, dar a refuzat să spună unde se afla corpul fostei sale iubite.

Relația lui Dumitru cu Iana a durat trei ani. În luna decembrie a anului trecut, ucraineanca a decis să se despartă de el. Bărbatul, care avea probleme cu drogurile, a refuzat să accepte acest lucru.

Moldoveanul se află în închisoare, în arest preventiv, sub acuzația de crimă cu premeditare şi ascunderea unui cadavru. Procedura se află în faza de cercetare preliminară.

realitatea.md
Abonează-te
sau
Urmărește canalul nostru de Telegram
Știri similare
  • Afacere cu permise auto la ASP. VIDEO cu momentul în care sunt transmise sume de bani reprezentantului ASP de la Chișinău
  • VIDEO Maia Sandu, după ce Aeroportul a revenit în gestiunea statului: Rezultat al luptei contra corupției
  • VIDEO | Alexandra Emilianov, un pas important spre Jocurile Olimpice de la Paris
  • VIDEO Minor din Ucraina – reținut pentru trafic de droguri estimate la 700 mii lei. Ce spune poliția
  • O moldoveancă, găsită fără suflare, într-un canal cu apă termală din Italia. Ce spun oamenii legii
  • VIDEO // S-a dat drept medic pe rețele sociale, pentru a obține poze intime cu copii; Un bărbat din Chișinău, cercetat
  • O moldoveancă a a agresat sexual bătrâna pe care o îngrijea în Italia. Femeia, condamnată la 9 ani de detenție
  • VIDEO // Parlicov: Republica Moldova nu poate rezilia, în acest moment, contractul cu Gazprom
  • VIDEO | Volodimir Zelenski, în vizită pe linia frontului de lângă Bahmut
  • VIDEO // Un bărbat, lovit de o mașină pe o trecere de pietoni din capitală