Știrinews.24.md
15 Septembrie 2023, 12:58
161

VIDEO // A ucis în bătaie un amic de pahar, după care a încercat să ascundă urmele crimei. Un bărbat din Orhei, reținut

VIDEO // A ucis în bătaie un amic de pahar, după care a încercat să ascundă urmele crimei. Un bărbat din Orhei, reținut

Un bărbat din Orhei a fost reținut de polițiști, fiind bănuit de omorul unui amic de pahar. Conform informației prezentate de oamenii legii, victima avea 41 de ani.

Potrivit datelor prezentate, Poliția a fost sesizată la data de 13 septembrie de un bărbat care a comunicat că și-a depistat vecinul decedat în casă. Imediat la fața locului s-a deplasat un echipaj al Poliției, care a stabilit că decesul a fost provocat ca urmare a multiplelor lovituri.

În urma măsurilor speciale de investigație, s-a reușit identificarea și reținerea făptașului, care s-a dovedit a fi un bărbat de 43 de ani, originar și el din Orhei, amic de-al victimei.

Mai exact, cu o zi înainte de omor, cei doi au consumat băuturi alcoolice, iar la un moment dat între ei s-ar fi iscat un conflict care a degenerat în bătaie.

Tot în cadrul  cercetărilor s-a stabilit că după săvârșirea infracțiunii, bănuitul ar fi pătruns într-o gospodărie, de unde ar fi sustras o pereche de adidași și o geacă, lăsând în schimb adidașii săi purtați în timpul crimei, cu pete de culoare brun-roșietică asemănătoare cu sângele, dar și un hanorac negru.

La moment, bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore. Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru„Omor intenționat”. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă privațiune de libertate de până la 20 de ani sau detențiune pe viaţă.

deschide.md
Abonează-te
sau
Urmărește canalul nostru de Telegram
Știri similare
  • VIDEO // Ucrainenii au lovit sediul flotei ruse de la Marea Neagră în plină zi. Guvernatorul Sevastopolului le cere oamenilor să evite centr
  • Caz șocant la Piața Centrală: Un bărbat a încercat să se sinucidă; Ce spune Poliția
  • Vila luxoasă din Elveția care aparține lui Plahotniuc, înghețată. Șeful PA, Veronica Dragalin prezintă noi detalii
  • VIDEO // Alertă cu bombă la un liceu din municipiul Bălți. Copiii au fost evacuați din clădire
  • Roaming mai accesibil pentru cetățenii care călătoresc între UE și R. Moldova: Au fost stabilite plafoanele de preț
  • VIDEO cu accidentul de la Anenii Noi. Un bebeluș de patru luni a decedat în drum spre spital. A murit și un șofer
  • VIDEO: Un lot mare de materiale electorale fără acte, depistat de poliție; Este vorba de un alt satelit al fostului PP Șor
  • Breaking NEWS // Candidatul la funcția de primar al capitalei, Mihai Bagas, a fost reținut
  • VIDEO: Dispută între Zelenski și Lavrov în Consiliul de Securitate al ONU privind dreptul de veto al Rusiei
  • Moment de reculegere, ținut în Parlament în memoria lui Mircea Snegur. Grosu: Va rămâne în istorie ca președintele care a adus independența