Știrinews.24.md
30 Septembrie 2022, 18:21
810

Tactică! Zelenski îl scoate din joc pe Putin la restabilirea păcii: Suntem gata de negocieri, dar cu un alt președinte

„Ucraina este gata de un dialog cu Federația Rusă, doar că, cu un alt președinte decât actualul”. Cu o asemenea declarație a venit președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, după ședința Consiliului Naţional de Securitate şi Apărare, unde au fost discutate și aprobate trei subiecte.

Potrivit lui Zelenski, „numai calea întăririi Ucrainei și expulzării ocupanților de pe întregul teritoriu va restabili pacea”.

Tactică! Zelenski îl scoate din joc pe Putin la restabilirea păcii: Suntem gata de negocieri, dar cu un alt președinte

„Ucraina a fost și rămâne un lider în eforturile de negociere. Statul nostru a oferit întotdeauna Rusiei să convină asupra coexistenței în condiții egale, oneste, demne și echitabile. Este evident că acest lucru este imposibil pentru acest președinte rus. Nu știe ce sunt demnitatea și onestitatea. Prin urmare, suntem pregătiți pentru un dialog cu Rusia, dar deja cu un alt președinte al Rusiei. Trebuie să înregistrăm legal tot ceea ce am realizat deja de fapt. În Ucraina se decide soarta democrației în confruntarea cu tirania”, se arată în mesajul lui Zelenski.

Amintim că, la ceremonia de astăzi, 30 septembrie, de anexare a celor patru regiuni ucrainene la Federația Rusă, Vladimir Putin, la fel a declarat că este gata de discuții cu Ucraina.

realitatea.md
Abonează-te
sau
Urmărește canalul nostru de Telegram
Știri similare
  • Putin, uimit de faptul că R.Moldova își depozitează gazele naturale în Ucraina
  • Volodimir Zelenski a fost numit omul anului 2022 de revista americană TIME
  • VIDEO // Zelenski, în Donbas, în apropiere de front
  • Directoarea FMI, în cadrul întrevederii cu Maia Sandu: FMI este gata să crească asistența pentru depășirea actualei crize
  • Zelenski critică plafonul de 60 de dolari per baril de petrol rusesc: Nu este o decizie serioasă
  • Zelenski anunță că organizațiile religioase care au legătură cu Rusia vor fi scoase în afara legii: „Garantăm independența spirituală a Ucrainei”
  • Biden anunță că e dispus să se întâlnească cu Putin. ”Retragerea rușilor din Ucraina, o condiție pentru a pune capăt conflictului”
  • Rușii au bombardat din nou cu rachete Zaporojie; Zelenski spune că rușii pun la cale ceva „în sud”
  • Putin nu le va fura ucrainenilor Crăciunul: Atmosfera de sărbătoare va fi resimțită și la Kiev
  • Zelenski: Am îndurat nouă luni de război la scară largă şi Rusia nu a găsit o cale să ne înfrângă