Știrinews.24.md
28 Februarie 2024, 17:46
112

Soția lui Navalnîi, în Parlamentul European: Dacă vreți să-l învingeți pe Putin, trebuie să fiți inovatori

Soția lui Navalnîi, în Parlamentul European: Dacă vreți să-l învingeți pe Putin, trebuie să fiți inovatori

Am crezut că în cele 12 zile, care au trecut de la uciderea lui Alexei, voi avea timp suficient ca să pregătesc acest discurs. Dar mai întâi noi o săptămână am luptat ca să ne dea trupul lui Alexei și să-i efectuăm înmormântarea. Apoi eu am ales cimitirul și sicriu. Înmormântarea urmează să aibă loc poimâine și încă nu sunt sigură dacă se va desfășura pașnic sau dacă poliția îi va reține pe cei care vor veni să-și ia rămas bun de la soțul meu”, a comunicat Iulia Navalnîi, pe 28 februarie.

Ea a mai spus că „pe de o parte, omorul public a arătat tuturor din nou că Putin este capabil de orice și că nu se poate negocia cu el”, scrie News Maker.

Dar pe de altă parte, văd cât de șocați sunt toți. Mulți cred că Putin nu poate fi învins. Și în disperare ei mă întreabă: cu ce să vă ajutăm? Și eu mă gândesc, cum ar fi răspuns Alexei la această întrebare? Alexei a fost un inventator. Nu sunteți lăsat la televizor? Începeți să faceți video pe YouTube, ca să le vadă toată țara. (…) Chiar și din Gulagul lui Putin, Alexei a reușit să transmită idei pentru proiecte, care au făcut Kremlinul să între în panică. Era opusul a tot ceea ce era plictisitor. Acesta este răspunsul la întrebare. Dacă vreți cu adevărat să-l învingeți pe Putin, trebuie să fiți inovatori”, a menționat Iulia Navalnîi.

În această luptă aveți aliați de încredere – zeci de milioane de ruși, care sunt împotriva războiului, împotriva lui Putin, împotriva răului pe care îl aduce el”, a conchis Iulia Navalnîi.

radiochisinau.md
Abonează-te
sau
Urmărește canalul nostru de Telegram
Știri similare
  • Confruntarea Iran-Israel // R.Moldova condamnă atacul fără precedent asupra statului evreu: „Escaladarea trebuie evitată”
  • Parlamentul a luat act de demisia unei membre a Comisiei Vetting
  • Parlamentul a aprobat raportul de activitate al CA pentru anul 2023
  • Participarea R. Moldova în Programul EaSI, discutată de Maia Sandu cu directorul OIM și Comisarul european pentru locuri de muncă
  • Ministrul de Externe al Germaniei: Aderarea R. Moldova la UE este o necesitate geopolitică. Putin trebuie să se oprească
  • Soția ambasadorului rus la București, Valerii Kuzmin, a decedat astăzi la reședința sa
  • Până pe 1 octombrie, Energocom va trebui să stocheze 102,4 milioane de metri cubi de gaze
  • Primele tone de motorină din România au ajuns la Căușeni; Ce acte trebuie să prezinte beneficiarii
  • Parlamentul a cheltuit aproape 2 milioane de lei pentru deplasări în jumătate de an
  • AUDIO: „900 de euro, dar nu trebuie să vadă nimeni ce ai dat”; Instructor auto și angajatul unei primării, reținuți de CNA