Știrinews.24.md
24 Ianuarie 2023, 10:43
238

Șocant // Ar fi născut un copil mort, iar cadavrul l-a pus în congelator. Poliția din Chișinău a inițiat un proces penal

Șocant // Ar fi născut un copil mort, iar cadavrul l-a pus în congelator. Poliția din Chișinău a inițiat un proces penal

O tânără de 20 de ani din Chișinău este documentată de oamenii legii după ce a născut la domiciliu un copil care, potrivit ei, nu prezenta semne de viață. În aceste condiții, femeia a decis să-l pună în congelator, ca ulterior să-l înmormânteze.

Potrivit unui comunicat al IGP, în seara zilei de 23 ianuarie, Poliția a fost sesizată de către medici, care au comunicat că o tânără s-a adresat la ei după ajutor medical, după ce ar fi născut la domiciliu. Doctorilor le-au trezit suspiciuni faptul că, femeia s-a prezentat la instituția medicală fără copil, declarând că acesta s-ar fi născut fără suflare.

Grupa operativă s-a deplasat la locul de trai al tinerei, stabilind că la 22 ianuarie, aceasta a născut un copil în condiții casnice. Femeia a declarat polițiștilor că la naștere, copilul nu prezenta semne de viață și a decis să-l pună în congelator, ca ulterior să-l înmormânteze”, se arată în comunicat.

Poliția precizează că în rezultatul examinării medico-legale, la domiciliu, urme de moarte violentă nu au fost depistate pe corpul copilului, acesta fiind îndreptat la Centrul de medicină legală, pentru efectuarea expertizei și stabilirea exactă a cauzei și momentului decesului.

Totodată, oamenii legii au stabilit că tânăra a încercat să ascundă sarcina în localitatea de baștină, iar cu puțin timp înainte de naștere aceasta a închiriat un apartament în capitală.

Pe caz a fost inițiat un proces penal, în cadrul căruia urmează a fi efectuate acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

deschide.md
Abonează-te
sau
Urmărește canalul nostru de Telegram
Știri similare
  • Ce sancțiune a primit șoferița troleibuzului care a prins rucsacul unei mame cu ușile și a trântit-o la pământ cu tot cu copil
  • FOTO Parcări pentru biciclete – acum și în Chișinău. Ce spune Alianța Biciclete Chișinău despre instalarea lor
  • Maia Sandu: Rusia încearcă să-și pună la Chișinău o guvernare prorusă
  • Doi cetățeni egipteni, prinși cu acte moldovenești falsificate pe Aeroportul din Chișinău
  • Monica Babuc revine! A fost numită șefă la Institutul Cultural Român din Chișinău
  • REVOLTĂTOR! O femeie cu copil mic în brațe, pusă la pământ de un troleibuz de pe ruta 22. „Nici șoferul, nici taxatoarea nu au coborât să vadă ce s-a întâmplat”
  • A fost lansată cursa aeriană Chișinău - Baku
  • Afacere cu permise auto la ASP. VIDEO cu momentul în care sunt transmise sume de bani reprezentantului ASP de la Chișinău
  • Charles Michel a ajuns la Chișinău. Președintele Consiliului European, întâmpinat la Președinție
  • Aeroportul Internațional Chișinău a trecut integral în gestiunea statului