Știrinews.24.md
28 Iunie 2024, 13:35
56

PSRM, după reținerea lui Maxim Moroșan, care ar fi implicat în bătaia de la Bălți: „Este o provocare criminală organizată”

PSRM, după reținerea lui Maxim Moroșan, care ar fi implicat în bătaia de la Bălți: „Este o provocare criminală organizată”

PSRM reacționează la reținerea consilierului municipal de la Bălți, Maxim Moroșan. Potrivit partidului, reținerea acestuia ar fi o provocare criminală organizată. Totodată, formațiunea susține că în spatele acesteia stau grupări care se subordonează lui Renato Usatîi.

Mai mult, anterior, la adresa lui Maxim Moroșan s-ar fi făcut amenințări și i s-ar fi cerut să părăsească orașul Bălți și să plece din politică. PSRM spune că Maxim Moroșan și colegii săi vor beneficia de suport juridic și moral.

PSRM notează că Usatîi a realizat acest plan în coordonare cu oamenii săi din organele de drept.

TV8.md a încercat să obțină o reacție din partea fostului primar de Bălți, Renato Usatîi, dar până la momentul publicării articolului, acesta nu ne-a răspuns la telefon.

Vă reamintim că un bărbat a fost lovit cu cruzime în plină zi pe o stradă din Bălți. Imagini cu momentul au fost publicate de poliție, care a precizat că totul s-a întâmplat pe 26 iunie, pe teritoriul unui local din oraș. În conflict ar fi implicată și o persoană cu funcție publică în Consiliul municipal Bălți. Potrivit surselor TV8, este vorba despre consilierul municipal de la PSRM, Maxim Moroșan.

Nordnews scrie că acesta a fost reținut pentru 72 de ore. Totodată, la bătaie ar fi participat și fostul consilier municipal din partea PSRM, Dmitri Galagoț, care și-a dat recent demisia.

tv8.md
Abonează-te
sau
Urmărește canalul nostru de Telegram
Știri similare
  • Stoianoglo a fost demis legal de președintă: Decizia Curții Constituționale după sesizarea unor deputați comuniști
  • Un tânăr de 18 ani, reținut de polițiști după ce ar fi furat o mașină dintr-o parcare din capitală
  • SIS și MAI vor putea bloca site-urile care publică conținut cu caracter infracțional. Proiectul, votat în prima lectură
  • Din nou după gratii: Șeful Interpol de la Chișinău revine în penitenciar. Decizia Curții de Apel
  • Case în flăcări la Cantemir! Un bătrân, găsit carbonizat în grădină, după un incendiu de vegetație
  • Ultima oră! Cauza penală pe fostul Procuror General, Alexandr Stoianoglo, și 3 procurori PCCOCS, prin care l-au eliberat pe Veaceslav Platon, a fost deblocată
  • Zelenski, după atacul Rusiei asupra spitalului de copii din Kiev: Îmi vine să-l omor pe Putin
  • „Reglări de conturi între grupări criminale”. Noi detalii despre omorul din sectorul Rîşcani: Cine este bărbatul împuşcat la terasă
  • Cum arată taxiurile zburătoare care vor fi experimentate la Paris pe durata Jocurilor Olimpice
  • Omorul de la Râșcani: Bărbatul de 41 de ani care a fost ucis este de origine turcă și făcea parte dintr-o grupare criminală