Știrinews.24.md
24 Noiembrie 2022, 8:54
181

Premier Energy: Aproximativ 10 mii de consumatori rămân fără energie electrică din cauza avariilor în rețele

Premier Energy: Aproximativ 10 mii de consumatori rămân fără energie electrică din cauza avariilor în rețele

Aproximativ 10 mii de consumatori mai rămân deconectați de la energia electrică anunță Premier Energy Distribution SA. Operatorul de distribuție a energiei menționează că s-au produs mai multe avarii în rețelele de tensiune medie, motiv pentru care încă nu au fost reconectați toți consumatorii.

Potrivit situației operative din rețelele electrice din gestiunea operatorului de distribuție ÎCS Premier Energy Distribution SA, până pa ora 6:00 a zilei de 24 noiembrie au fost reconectați peste 860 mii de consumatori din localitățile din centrul şi sudul țării.

În același timp, în legătură cu înrăutățirea condițiilor meteo din timpul nopții manifestate prin ploi torențiale și vânt, s-au produs mai multe avarii în rețelele de medie tensiune, astfel încât la moment mai rămân fără tensiune aproximativ 10 mii de consumatori”, menționează într-un comunicat Premier Energy Distribution SA.

Operatorul de distribuție a energiei anunță că „a mobilizat echipele sale de intervenție pentru identificarea defectelor și realimentarea consumatorilor râmași fără energie electrică” și dă asigurări că va depune toate eforturile pentru restabilirea furnizării energiei electrice către toți consumatorii. 

Reiterăm că această situație extrem de complicată a fost cauzată de bombardamentele din țara vecină, sistemul electroenergetic al căruia este interconectat cu cel al țării noastre”, se mai arată în comunicatul întreprinderii.

deschide.md
Abonează-te
sau
Urmărește canalul nostru de Telegram
Știri similare
  • Încă o palmă pentru "Apă - Canal Chişinău". Premier Energy spune că nu e responsabilă de deconectările de apă
  • BREAKING NEWS: Premier Energy a început deconectarea Apă-Canal Chișinău de la curent, din cauza datoriilor
  • Au fost retrase mai multe plăcuțe de înmatriculare a mașinilor de taxi și autobuze din cauza defecțiunilor tehnice
  • Ultima oră! Blocul administrativ al Apă-Canal, deconectat de la energia electrică. Ion Ceban: „Faceți rezerve de apă”. Premier Energy: „Nu este afectat sistemul de apeduct”
  • Putin l-a amenințat pe fostul premier britanic înainte de invazia în Ucraina: Boris, cu o rachetă ar dura un minut (BBC)
  • Camioanele nu mai pot intra în Ucraina prin punctul Giurgiulești-Reni; Care este cauza
  • Premier Energy deconecteză de la lumină obiective din dotrea „Apă-Canal Chișinău”. Vezi care sunt adresele
  • Sediul administrativ al „Apă-Canal Chișinău” va fi deconectat de la energie electrică. Datoriile întreprinderii depășesc 73 mln. lei
  • Ceban: Riscul ca orașul Chișinău să rămână fără apă este foarte mare în continuare
  • Ceban anunță că locuitorii capitalei ar putea rămâne fără apă din cauza datoriilor ACC la energia electrică: „Mirosul urât va reapărea”