Știrinews.24.md
15 Septembrie 2022, 12:17
173

Portarul lui Manchester United, David De Gea înainte de meciul cu Sheriff Tiraspol: „Cred că va fi o competiție grozavă”

Portarul lui Manchester United, David De Gea, spune că are o afiliere puternică cu Europa League. În cadrul conferinței de presă susținute înainte de meciul care urmează să-l dispute Manchester United cu Sheriff Tiraspol, spaniolul și-a exprimat dorința de a câștiga competiția din acest trimestru.

„Cred că va fi o competiție grozavă. Am pierdut primul meci împotriva Real Sociedad, așa că trebuie să încercăm să câștigăm meciul de mâine împotriva unei echipe dificile. Cu siguranță, este o competiție specială”, a spus portarul.

Portarul lui Manchester United, David De Gea înainte de meciul cu Sheriff Tiraspol: „Cred că va fi o competiție grozavă”

David de Gea și-a exprimat mulțumirea pentru primirea călduroasă pe care i-au oferit-o fanii moldoveni echipei United când au aterizat la Chișinău, miercuri seară.

„Se simte grozav, să fiu sincer. Oamenii sunt foarte drăguți, așa că suntem fericiți să fim aici și, sperăm, să putem arăta un meci grozav mâine și să lăsăm oamenii să se bucure de acțiune”, a adăugat el.

Fotbaliștii englezi se pregătesc de meciul cu echipa Sheriff Tiraspol care va avea loc pe stadionul Zimbru din Capitală.

Partida dintre Sheriff şi Manchester United se va disputa joi seara şi va fi transmisă în direct de PRIME cu începere de la 19:45.

publika.md
Abonează-te
sau
Urmărește canalul nostru de Telegram
Știri similare
  • Autoritățile separatiste de la Tiraspol blochează desfășurarea recensământului populației și lcuințelor în comuna Corjova și alte localități din raionul Dubăsari
  • VIDEO O dronă-kamikaze ar fi lovit o unitate militară de la Tiraspol
  • Maia Sandu s-a întâlnit cu artista Natalia Barbu înainte să plece la Eurovision, în Suedia
  • Procuratura Anticorpție s-ar putea muta în blocul fostei Universități de Stat din Tiraspol. Intenția, criticată de comunitatea academică
  • Așa-numitul „congres al deputaților de toate nivelurile” din Tiraspol a adoptat o rezoluție prin care cere Rusiei să protejeze regiunea transnistreană de pretinse „presiuni ale Chișinăului”
  • VIDEO Congresul separatiștilor de la Tiraspol cere Rusiei să protejeze Transnistria de R. Moldova
  • Chișinăul nu vede semne că la Tiraspol s-ar pregăti anexarea regiunii la Federația Rusă: „Urmărim cu
  • O unitate radiologică mobilă, donată de Germania, a fost instalată la Spitalul Raional Edineț
  • „Ultimele evoluții”. Responsabilul Kievului de diferendul transnistrean, în vizită la Chișinău, Tiraspol și Bruxelles
  • Ambasadorul Ucrainei pentru dosarul transnistrean: Vom răspunde prompt la orice provocare a conducerii de la Tiraspol, adică FSB