Știrinews.24.md
15 Septembrie 2022, 12:17
135

Portarul lui Manchester United, David De Gea înainte de meciul cu Sheriff Tiraspol: „Cred că va fi o competiție grozavă”

Portarul lui Manchester United, David De Gea, spune că are o afiliere puternică cu Europa League. În cadrul conferinței de presă susținute înainte de meciul care urmează să-l dispute Manchester United cu Sheriff Tiraspol, spaniolul și-a exprimat dorința de a câștiga competiția din acest trimestru.

„Cred că va fi o competiție grozavă. Am pierdut primul meci împotriva Real Sociedad, așa că trebuie să încercăm să câștigăm meciul de mâine împotriva unei echipe dificile. Cu siguranță, este o competiție specială”, a spus portarul.

Portarul lui Manchester United, David De Gea înainte de meciul cu Sheriff Tiraspol: „Cred că va fi o competiție grozavă”

David de Gea și-a exprimat mulțumirea pentru primirea călduroasă pe care i-au oferit-o fanii moldoveni echipei United când au aterizat la Chișinău, miercuri seară.

„Se simte grozav, să fiu sincer. Oamenii sunt foarte drăguți, așa că suntem fericiți să fim aici și, sperăm, să putem arăta un meci grozav mâine și să lăsăm oamenii să se bucure de acțiune”, a adăugat el.

Fotbaliștii englezi se pregătesc de meciul cu echipa Sheriff Tiraspol care va avea loc pe stadionul Zimbru din Capitală.

Partida dintre Sheriff şi Manchester United se va disputa joi seara şi va fi transmisă în direct de PRIME cu începere de la 19:45.

publika.md
Abonează-te
sau
Urmărește canalul nostru de Telegram
Știri similare
  • Zelenski: „Nu cred că Rusia va folosi arme nucleare”
  • Șocant! Mai mulți jucători ai echipei Manchester United s-au ales cu intoxicație alimentară în urma deplasării în R. Moldova
  • Statele Unite vor apăra Taiwanul în cazul unei invazii chineze, afirmă președintele Biden
  • Natalia Gavrilița, la Festivalul Etniilor din Taraclia: Adevărata bogăție a unui popor nu este în abundență, ci în unitate
  • Sute de fani englezi sunt la Chişinău pentru meciul Sheriff-Manchester United
  • Popescu, în discuții cu miniștrii de Externe ai Lituaniei și Irlandei: Partenerii europeni cred cu tărie în viitorul european al R. Moldova
  • Jucătorii de la Manchester United ajung în curând în Moldova! La ce oră aterizează pe Aeroportul Internațional Chișinău
  • OFICIAL! Ronaldo ajunge miercuri seara la Chișinău. Manchester a
  • Cum va circula transportul public pe bd Dacia, în ziua meciului dintre Sheriff Tiraspol și Manchester United
  • Moartea Reginei Elisabeta schimbă Imnul naţional şi timbrele poştale din Regatul Unit