Știrinews.24.md
12 Februarie 2024, 9:29
110

Poliția de Frontieră a aplicat refuzul de intrare în R.Moldova pentru opt cetățeni străini

Poliția de Frontieră a aplicat refuzul de intrare în R.Moldova pentru opt cetățeni străini

Inspectoratul General al Poliției de Frontieră anunță că pe parcursul zilei de duminică, 11 februarie, a aplicat refuzul de autorizare a trecerii frontierei de stat pentru opt cetățeni străini. În punctele de trecere a frontierei, fluxul de persoane a constituit 46.844 traversări, un număr mai mare fiind consemnat pe sensul de intrare în R. Moldova – 24.168 de traversări.

Cel mai frecvent, frontiera de stat a fost trecută de către cetățenii străini – 26.972. Traversările cetățenilor moldoveni au constituit 19.872.

Cu referință la traversarea frontierei de către cetățenii Ucrainei, a fost consemnat un număr total de 10 776 treceri, dintre care 5 172 pe sensul de intrare în Moldova. Totodată, numărul de 1 462 au constituit trecerile minorilor ucraineni”, se arată în comunicatul Poliției de Frontieră.

Cele mai solicitate au fost punctele de trecere de la frontiera cu România – 23.968 de traversări. La granița cu Ucraina au fost semnalate 14.773 de treceri și alte 8.103 de traversări - la frontiera aeriană.

Polițiștii de frontieră recomandă călătorilor, înainte de a porni la drum să consulte Linia Verde a Poliției de Frontieră (022 259 717) sau să verifice online situația din punctele de trecere (http://border.gov.md/camere-web).

În ultimele 24 de ore, polițiștii de frontieră au înregistrat trei treceri ilegale ale frontierei de stat, cinci persoane documentate; patru persoane au încălcat regimul punctelor de trecere a frontierei; două documente de călătorie falsificate; trei cazuri de trafic ilegal de bunuri; doi străini au încălcat regulile de ședere pe teritoriul R. Moldova; 12 încălcări a regulilor de folosire a vinietei; trei persoane identificate cu consemn național.

deschide.md
Abonează-te
sau
Urmărește canalul nostru de Telegram
Știri similare
  • Un deţinut politic condamnat pentru „defăimarea” lui Lukaşenko a murit în pușcărie
  • Donație din partea SUA: Vămile din R. Moldova, dotate cu echipamente moderne pentru detectarea contrabandei
  • Andrei Spînu îl vede în spate pe fugarul Șor//De ce a fost anulată licitația pentru spațiile comerciale de la Aeroport
  • După Danemarca, și Suedia anunţă un nou pachet de ajutor militar pentru Ucraina, în valoare de 680 milioane de dolari
  • La Președinție sunt expuse fotografiile jurnaliștilor Viorica Tataru și Andrei Captarenco pentru a comemora doi ani de război în Ucraina
  • Autoritatea Aeronautică Civilă a revocat Certificatul de Operator Aerian al Air Moldova
  • Maia Sandu, către mediul de afaceri: „Uniunea Europeană înseamnă oportunități nemaiîntâlnite pentru economie”
  • Începe testarea materialelor de examen pentru elevii din învățământul primar, gimnazial și liceal
  • Dorin Recean: În câteva săptămâni, motorina donată de România va ajunge în R. Moldova
  • Anulare! Andrei Spînu anunță o nouă licitație pentru spațiile comerciale de la Aeroport