Știrinews.24.md
26 August 2023, 9:22
567

Plan roșu de intervenție la Brăila: Un autocar cu 72 de moldoveni care mergeau în vacanță s-a lovit de un TIR - 21 de răniți, inclusiv copii

Accidentul s-a produs între localitățile Însurăței și Bărăganudin județul Brăila. 

Potrivit ISU Brăila, accidentul a avut loc imediat după miezul nopții.

La ora 00:40 a fost activat Planul rosu de intervenție.

La fața locului au fost trimise ambulanțe din Brăila, Galați si Ialomița, dar și două autovehicule transport victime multiple din Ialomița și Galați.

Autocarul mergea spre destinații de vacanță din Bulgaria și s-a ciocnit cu remorcă de TIR staționată dar semnalizată corespunzător, în zona localității Însurăței, a declarat o reprezentantă a centrului Infotrafic din România, pentru Digi24.

Sursa citată mai menționează că TIR-ul mai fusese implicat și ieri într-un accident. Pentru că remorca este încărcată cu cereale, nu a putut fi dusă de la fața locului, așa că a fost trasă pe marginea drumului, dar semnalizată urmând ca azi să fie dusă din zonă.

În accident au fost rănite 21 de persoane, printre ele fiind și copii. Unele sunt rănite grav, altele au leziuni ușoare, toate fiind evaluate medical. 18 au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Brăila și trei la UPU Slobozia.

Traficul în zonă este blocat total și sâmbătă dimineață, pentru că se fac cercetări și pentru că au fost multe persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Celelalte mașini au fost redirecționate spre rute alternative.

Plan roșu de intervenție la Brăila: Un autocar cu 72 de moldoveni care mergeau în vacanță s-a lovit de un TIR - 21 de răniți, inclusiv copii Plan roșu de intervenție la Brăila: Un autocar cu 72 de moldoveni care mergeau în vacanță s-a lovit de un TIR - 21 de răniți, inclusiv copii Plan roșu de intervenție la Brăila: Un autocar cu 72 de moldoveni care mergeau în vacanță s-a lovit de un TIR - 21 de răniți, inclusiv copii Plan roșu de intervenție la Brăila: Un autocar cu 72 de moldoveni care mergeau în vacanță s-a lovit de un TIR - 21 de răniți, inclusiv copii
radiochisinau.md
Abonează-te
sau
Urmărește canalul nostru de Telegram
Știri similare
  • Încă 30 de zile de arest pentru primarul de Boldurești care ar fi spulberat mortal un minor de 14 ani
  • FOTO: „Diplome neemise” - o expoziție care evidențiază tragedia a 40 de studenți ucraineni, a fost lansată astăzi la USM
  • Maia Sandu la „Empower Locals 2024: Afacerile locale merg în UE”: „Aderarea la UE e cel mai bun viitor pe care îl putem oferi generației noastre și celor următoare”
  • Tânăra din Orhei, care a urcat într-o mașină de ocazie, este de negăsit. Poliția a reținut șoferul
  • Intrarea României în spațiul Schengen // Care sunt regulile pentru cetățenii moldoveni? Precizările Poliției de Frontieră
  • Ultima garnitură cu motorina donată fermierilor moldoveni a ajuns la Ungheni. Precizările directorului ARM
  • 58 de moldoveni, sancționați de autorități după ce au dat foc vegetației uscate și deșeurilor menajere
  • Peste 7.000 de profesori lipsesc în școlile din R. Moldova. Ministrul Educației explică care este cauza
  • Refugiații din Ucraina, care se angajează la muncă în R. Moldova, vor fi asigurați medical
  • Martie este a zecea lună consecutivă în care recordul global de căldură a fost depăşit