Știrinews.24.md
24 Noiembrie 2022, 18:51
55

Noul secretar general al Guvernului, Igor Talmazan, prezentat echipei

Noul secretar general al Guvernului, Igor Talmazan, prezentat echipei

În acest context, Natalia Gavrilița s-a referit la conceptul de reorganizare a Cancelariei de Stat, dezvoltat de ex-secretarul general al Guvernului, Dumitru Udrea, subliniind că documentul va sta la baza eficientizării activității instituției. Potrivit prim-ministrei, printre prioritățile pentru perioada următoare se numără și finalizarea Strategiei de reformare a administrației publice,  îmbunătățirea proceselor de implementare și executare a deciziilor, dar și consolidarea proceselor ce țin de integrarea în UE a Republicii Moldova, se arată în comunicat.

„Am toată încrederea că domnul Talmazan va putea accelera lucrul pe aceste direcții, iar împreună vom obține rezultate frumoase. Este important să ne concentrăm pe eficiența Cancelariei de Stat, dar și să evoluăm în procesul de ancorare ireversibilă a țării noastre în spațiul european”, a subliniat Natalia Gavrilița. 

La rândul său, Igor Talmazan a menționat că își dorește o colaborare eficientă și un dialog deschis cu angajații Cancelariei de Stat, opinând că lucrul în echipă este esențial pentru realizarea tuturor obiectivelor propuse. „Îmi doresc să fortificăm împreună activitatea Cancelariei de Stat și să devenim o instituție puternică”, a spus Secretarul general al Guvernului.

Igor Talmazan a activat, până în prezent, în funcția de director al Serviciului Vamal. Anterior, și-a desfășurat activitatea în calitate de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, șef al Corpului de Control al prim-ministrului, viceministru al Mediului.

radiochisinau.md
Abonează-te
sau
Urmărește canalul nostru de Telegram
Știri similare
  • Șefa statului solicită Guvernului să prezinte opțiunile de reorganizare a sectorului energetic
  • Noul Cod electoral al Republicii Moldova a fost votat în lectură finală! Dezbaterile au durat câteva ore
  • Natalia Gavrilița pleacă la București. Șeful Guvernului va participa la Reuniunea Liderilor de la München
  • OMS a anunțat noul nume pentru variola maimuței după acuzațiile că denumirea bolii ar fi rasistă
  • Călătoriile lui Igor Dodon prin raioane ar putea fi suspendate. Procurorii insistă ca fostul preşedinte să revină în arest la domiciliu
  • Igor Dodon, în premieră, a condamnat bombardamentele din Ucraina: Este foarte tragic pentru noi!
  • Șeful interimar al Procuraturii Generale, Ion Muteanu, victima hackerilor. I-au fost sparte corespondența de Telegram și poșta electronică
  • Deputatul PAS Adrian Băluțel a fost numit în funcția de secretar de stat al Cancelariei de Stat
  • Circa 300 de milioane de lei pentru învățământul din Moldova. Investiția vine din partea Guvernului
  • Igor Talmazan – noul secretar de stat al Guvernului