Știrinews.24.md
24 Noiembrie 2022, 18:51
95

Noul secretar general al Guvernului, Igor Talmazan, prezentat echipei

Noul secretar general al Guvernului, Igor Talmazan, prezentat echipei

În acest context, Natalia Gavrilița s-a referit la conceptul de reorganizare a Cancelariei de Stat, dezvoltat de ex-secretarul general al Guvernului, Dumitru Udrea, subliniind că documentul va sta la baza eficientizării activității instituției. Potrivit prim-ministrei, printre prioritățile pentru perioada următoare se numără și finalizarea Strategiei de reformare a administrației publice,  îmbunătățirea proceselor de implementare și executare a deciziilor, dar și consolidarea proceselor ce țin de integrarea în UE a Republicii Moldova, se arată în comunicat.

„Am toată încrederea că domnul Talmazan va putea accelera lucrul pe aceste direcții, iar împreună vom obține rezultate frumoase. Este important să ne concentrăm pe eficiența Cancelariei de Stat, dar și să evoluăm în procesul de ancorare ireversibilă a țării noastre în spațiul european”, a subliniat Natalia Gavrilița. 

La rândul său, Igor Talmazan a menționat că își dorește o colaborare eficientă și un dialog deschis cu angajații Cancelariei de Stat, opinând că lucrul în echipă este esențial pentru realizarea tuturor obiectivelor propuse. „Îmi doresc să fortificăm împreună activitatea Cancelariei de Stat și să devenim o instituție puternică”, a spus Secretarul general al Guvernului.

Igor Talmazan a activat, până în prezent, în funcția de director al Serviciului Vamal. Anterior, și-a desfășurat activitatea în calitate de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, șef al Corpului de Control al prim-ministrului, viceministru al Mediului.

radiochisinau.md
Abonează-te
sau
Urmărește canalul nostru de Telegram
Știri similare
  • Votat // Vadim Filipov, noul membru al CEC
  • Igor Grosu, întrevedere cu deputații danezi: „În ultimii doi ani avem un dialog activ pe dimensiunea parlamentară”
  • Cinci instituții de învățământ general nu au activat astăzi din cauza întreruperii de curent
  • Noul judecător constituțional a fost prezentat magistraților de la Curtea Constituțională
  • Bolea despre protestul fermierilor: Nu putem vorbi de soluții generale pentru toți. Deciziile trebuie să fie țintite
  • Unul dintre cei doi candidați pentru funcția de procuror general ar avea dosar penal. Termenul de depunere a dosarelor, prelungit de CSP
  • Concurs încheiat! Doi candidați vor lupta pentru funcția de procuror general
  • Guvernul a aprobat numirea a două secretare de stat și a directorului Inspectoratului de Stat al Muncii
  • Doi dintre secretarii de stat ai Ministerului Justiției, desemnați reprezentanți ai Guvernului la Curtea Constituțională
  • Igor Grosu efectuează o vizită oficială la Viena la invitația omologului său austriac; Agenda vizitei