Știrinews.24.md
2 Iunie 2023, 20:28
163

Moarte misterioasă, în raionul Soroca: Un italian a fost găsit zăcând fără suflare în curtea concubinei sale

Moarte misterioasă, în raionul Soroca: Un italian a fost găsit zăcând fără suflare în curtea concubinei sale

Cadavrul unui italian a fost găsit zăcând noaptea trecută, 2 iunie, în jurul orei 00:05, în curtea concubinei sale, din localitatea Alexandru cel Bun, din raionul Soroca. Ar fi murit din cauza imprudenței concubinei sale care ar fi încercat să-i acorde primul ajutor medical până la venirea ambulanței, scrie Pulsmedia.md.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 62 de ani, originar din Italia, care noaptea trecută a fost găsit zăcând în stare de inconștiență în curtea casei concubinei sale.

Svetlana Talpă, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Soroca, a comunicat pentru sursa citată că femeia a solicitat ajutorul medicilor, iar între timp ar fi încercat să-i acorde primul ajutor medical.

„La venirea asistenţei medicale, bărbatul nu dădea semne de viaţă. Medicii au constatat decesul acestuia. Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, a precizat Talpă.

De altă parte, sursele Pulsmedia.md apropiate anchetei susțin că, deși pe suprafața cadavrului nu au fost depistate semne de moarte violentă, totuși medicul legist ar fi stabilit că decesul ar fi survenit din cauza asfixiei mecanice, bărbatul având fracturat osul hioid și comprimarea gâtului.

Preliminar, se presupune că trauma i-ar fi fost provocată de către concubina sa, din imprudență, în timp ce încerca să-i acorde primul ajutor medical.

Cadavrul bărbatului urmează a fi expus mai multor expertize de laborator pentru a fi stabilite cu exactitate cauzele decesului.

realitatea.md
Abonează-te
sau
Urmărește canalul nostru de Telegram
Știri similare
  • Atac armat într-un bar din Suedia; Doi oameni au fost uciși
  • VIDEO // Alertă cu bombă la un liceu din municipiul Bălți. Copiii au fost evacuați din clădire
  • Roaming mai accesibil pentru cetățenii care călătoresc între UE și R. Moldova: Au fost stabilite plafoanele de preț
  • În Ucraina a fost permisă scrierea cuvintelor „Rusia”, „Moscova” sau „Imperiul Rus” cu litere mici
  • Deputații Irina Lozavan și Alexandr Nesterovschi ar putea rămâne fără imunitate parlamentară. Ce acuzații li se aduc
  • VIDEO: Un lot mare de materiale electorale fără acte, depistat de poliție; Este vorba de un alt satelit al fostului PP Șor
  • Breaking NEWS // Candidatul la funcția de primar al capitalei, Mihai Bagas, a fost reținut
  • Membrul CSM, Iulian Muntean, despre dosarul său: A fost fabricat la comandă, pentru a mă intimida
  • Explozie pe o navă din Marea Neagră, în apropiere de Sulina. MApN anchetează dacă explozia a fost cauzată de o mină marină
  • A fost aprobată componența Comitetului executiv de la Comrat