Știrinews.24.md
24 Noiembrie 2022, 10:13
52

Mai multe puncte de trecere a frontierei ucrainene, afectate de deconectările de energie electrică

Mai multe puncte de trecere a frontierei ucrainene, afectate de deconectările de energie electrică

Din cauza unor defecțiuni tehnice la baza de date a autorității vamale a Ucrainei și lipsei energiei electrice pe partea ucraineană, PTF Vulcănești-Vinogradovka, PTF Mirnoe-Tabaki, PTF Ceadîr Lunga - Novîe Troianî, PTF Briceni-Rossoșani, PTF Ocnița-Sokireanî, PTF Grimăncăuți-Vașkovțî, PTF Giurgiulești-Reni, PTF Cișmichioi-Dolinscoe sunt cu activitatea sistată, informează Poliția de frontieră.

Punctele de trecere a frontierei au fost traversate în ultimele 24 de ore de 39 929 de persoane.

Cea mai solicitată frontieră a fost cu România – 19 832 traversări, la granița moldo - ucraineană fiind semnalate - 13 919 treceri și alte 6 178 traversări - la frontiera aeriană.

Cu referință la traversarea frontierei de către cetățenii Ucrainei, a fost consemnat un număr total de 11 243 treceri, dintre care 5 781 - pe sensul de intrare în Moldova. Totodată, numărul de 1 496 au constituit trecerile minorilor ucraineni.

În 24 de ore, polițiștii de frontieră au înregistrat două persoane care au încălcat regimul punctelor de trecere și al zonei de frontieră, un caz de trafic ilegal de bunuri și doi străini care au încălcat termenul de ședere pe teritoriul R. Moldova.

jurnal.md
Abonează-te
sau
Urmărește canalul nostru de Telegram
Știri similare
  • Pe parcursul săptămânii precedente, au fost înregistrate 44 de cazuri de gripă în toată țara. Cele mai multe sunt la Chișinău
  • Criza energetică din R. Moldova, discutată de Maia Sandu și Secretarul de Stat pentru Energie al SUA, Jennifer Granholm
  • ANRE va ajusta prețul la energia electrică în termen de trei zile lucrătoare
  • Spînu: CSE a dispus revederea tarifului la energie chiar din luna decembrie
  • ULTIMA ORĂ! Andrei Spînu: Comisia Situații Excepționale va cere ANRE micșorarea tarifului la energia electrică
  • Trei puncte de trecere a frontierei și-au sistat activitatea din cauza lipsei de energie electrică
  • Bunuri în valoare de peste un milion de lei, sechestrate de ARBI în cadrul a șase cauze penale; Mai multe persoane, în arest
  • Atenție, călători! Patru puncte de trecere a frontierei cu Ucraina și-au sistat activitatea
  • Energia electrică s-ar putea ieftini din decembrie; Vicepremier: „Sunt premise reale pentru a avea un tarif în jur de 4 lei”
  • Producătorii autohtoni de energie electrică regenerabilă au intrat în grevă japoneză. Care sunt motivele