Știrinews.24.md
10 Iunie 2024, 10:15
71

La mulți ani tuturor generațiilor Poliției de Frontieră!” Depuneri de flori la Monumentul „Ștefan cel Mare” și mesajul de felicitare al șefului IGPF

La mulți ani tuturor generațiilor Poliției de Frontieră!” Depuneri de flori la Monumentul „Ștefan cel Mare” și mesajul de felicitare al șefului IGPF

Urmăriți ceremonia pe UNIMEDIA:

Cu prilejul sărbătorii, șeful Poliției de Frontieră, Ruslan Galușca, a transmis un mesaj de felicitare:

„Domnilor ofițeri și subofițeri ai Poliției de Frontieră,

Stimați colegi,

Astăzi, în ziua noastră profesională, doresc să vă transmit cele mai calde felicitări și mulțumiri pentru dedicarea și profesionalismul de care dați dovadă zi de zi. Ziua Poliției de Frontieră este un prilej de a ne reaminti importanța muncii noastre, de a reflecta asupra realizărilor obținute și de a ne reînnoi angajamentul față de securitatea frontierei Republicii Moldova.

În aceste vremuri pline de provocări, rolul vostru devine și mai vital. Voi sunteți cei care vegheați la siguranța societății, asigurând respectarea legii și prevenirea oricăror amenințări. Curajul și devotamentul pe care le manifestați sunt esențiale pentru menținerea ordinii și securității la frontiere.

Un obiectiv central pentru viitorul nostru este dezvoltarea continuă a capacităților operaționale, prin digitalizare și investiții în oameni. Digitalizarea proceselor ne va permite să fim mai eficienți și să răspundem mai prompt provocărilor, în timp ce investiția în oameni – cea mai valoroasă resursă a noastră – va asigura că suntem mereu pregătiți pentru orice situație.

Vă mulțumesc pentru efortul neobosit și pentru spiritul de echipă. Fiecare dintre voi contribuie la succesul și buna funcționare a Poliției de Frontieră, iar realizările noastre sunt dovada clară a dedicării și competenței voastre.

Vă doresc multă sănătate, succese și împliniri atât pe plan profesional, cât și personal. Ziua de 10 iunie să fie un moment de mândrie și de celebrare a muncii noastre comune.

La mulți ani, tuturor generațiilor Poliției de Frontieră! Să rămânem mereu uniți și determinați în misiunea de securitate a frontierelor Republicii Moldova!”

unimedia.info
Abonează-te
sau
Urmărește canalul nostru de Telegram
Știri similare
  • Atac masiv cu rachete asupra capitalei Ucrainei: O rachetă rusească a lovit cel mai mare spital de pediatrie din Kiev
  • Trenul Durerii în PMAN: A fost cea mai mare operațiune de deportări în masă
  • Automobile și bărci cu motor donate Poliției de Frontieră de către Germania
  • Caz cutremurător la Ștefan Vodă! Un copil de 1 an și 7 luni a murit după ce s-a ascuns sub o mașină
  • Un polițist din Ștefan Vodă, lovit de un motociclist beat criță. Individul a dat bir cu fugiții
  • Un ucrainean s-a înecat în Nistru în timp ce încerca să treacă ilegal frontiera. Mai mulți complici ai acestuia, reținuți
  • VIDEO: Mai mulți șoferi, prinși în stare de ebrietate avansată la Hâncești
  • Creștinii ortodocși sărbătoresc astăzi Duminica Mare
  • 24 iunie - declarată zi de doliu național, în legătură cu funeraliile scriitorului Spiridon Vangheli; Mesajul Maiei Sandu
  • Primul mare summit de pace pentru Ucraina. Cine participă la discuții