Știrinews.24.md
7 Septembrie 2023, 11:32
88

FOTO // Doi bărbați din Fălești sunt bănuiți de braconaj cinegetic în zona de frontieră

Doi bărbați din Fălești sunt bănuiți de braconaj cinegetic. Aceștia au fost depistați noaptea trecută în zona de competență a Sectorului Poliției de Frontieră Cuhnești. Polițiștii de frontieră au găsit în zonă o armă de vânătoare, cartușe și doi porci mistreți împușcați.

„Joi, 7 septembrie 2023, în jurul orei 02:00, aflată în misiune de serviciu, patrula mobilă a Sectorului Poliției de Frontieră Cuhnești a observat pe direcția localității Drujineni, raionul Fălești, doi bărbați. În discuții, aceștia și-ar fi justificat prezența în zona ca fiind paza terenurilor agricole. În același timp, polițiștii de frontieră au văzut că haina unuia din cei doi bărbați este murdară de sânge, ceea ce a trezit suspiciuni. Totodată, fiind verificat perimetrul din apropiere, într-un lan de lucernă a fost depistat un porc mistreț cu plagă provocată prin împușcătură. De asemenea, ca urmare a cercetărilor suplimentare, la marginea de drum a fost găsit încă un mistreț împușcat, dar și în ascunzișuri din fâșia forestieră au fost depistate două cartușe calibru 16 și o armă de vânătoare cu două țevi orizontale”, transmite Poliția de Frontieră.

Polițiștii de frontieră au anunțat reprezentanții Inspectoratului pentru Protecția Mediului și Inspectoratului de Poliție Fălești, în vederea cercetării cazului conform competențelor.

Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale VEST, sub coordonarea Procuraturii, documentează cazul sub aspectul de comitere a infracțiunii de braconaj.

border.gov.md
border.gov.md
border.gov.md
border.gov.md
jurnal.md
Abonează-te
sau
Urmărește canalul nostru de Telegram
Știri similare
  • FOTO: Un bărbat din raionul Cahul este de negăsit de câteva zile; Poliția solicită ajutor
  • FOTO/ Trei persoane ucise și opt rănite, după un atac armat la o stație de autobuz din Ierusalim
  • FOTO// Banca Națională a Moldovei pune în circulație noi monede comemorative
  • FOTO Cartușe și un proiectil de artilerie – găsite de geniști. Au fost nimicite în condiții de maximă securitate
  • Ofițerii CNA au descins cu percheziții la Bălți. Sunt vizați mai mulți angajați din cadrul ASP și instructori auto
  • Finlanda își închide întreaga frontieră cu Rusia pentru a opri solicitanții de azil
  • FOTO // IGSU:19 localități din cinci raioane mai rămân deconectate de la eenrgia electrică
  • Situația la frontieră // IGPF: Toate PTF, cu excepția a două, sunt funcționale, însă în unele este restricționată circulația camioanelor
  • FOTO: Sute de mașini tractate din nămeți; 139 de localități rămân în beznă, mai multe drumuri din țară încă sunt blocate
  • FOTO // A rămas cu mâna blocată într-un semănător agricol. Intervenția neobișnuită a salvatorilor, la Orhei