Știrinews.24.md
6 Aprilie 2024, 14:10
106

Două evenimente sportive vor avea loc în weekend în Chișinău

Două evenimente sportive vor avea loc în weekend în Chișinău

Două evenimente sportive vor avea loc în zilele de 6 și 7 aprilie în Chișinău. Este vorba despre Cupa municipiului Chișinău la înot și Cursa de alergări „Starturi de primăvară” de 500 m, 1,5 km, 6 km, la categoriile juniori, tineret, seniori și veterani, transmite IPN.

Potrivit Primăriei capitalei, Cupa municipiului Chișinău la înot va avea loc timp de două zile, pe 6 și 7 aprilie la Bazinul Școlii sportive pentru copii și juniori nr.11, din str. Alecu Russo, 57.

La competiție sunt așteptați să participe sportivi (băieți și fete) ai școlilor sportive, Liceului Teoretic cu Profil Sportiv nr. 2, asociațiilor și cluburilor sportive din municipiul Chișinău și invitați din alte localități ale Republicii Moldova care practică proba înot. Se preconizează participarea unui număr de peste 300 de sportivi.

Programul competițiilor va începe la 6 aprilie cu încălzirea participanților, începând cu ora 08.15. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc la 08.45, iar startul competiției se va da la 09.00. La ora 14.00 competiția va continua cu încălzirea, iar la 15.00 se va da startul. A doua zi, pe 7 aprilie, încălzirea va avea loc la 09.00, iar startul se va da la 10.00.

O altă competiție, și anume Cursa de alergări „Starturi de primăvară” de 500 m, 1,5 km, 6 km, (juniori, tineret, seniori și veterani), se va desfășura pe 6 aprilie, în Zona de odihnă Parcul Valea Trandafirilor (în jurul lacului).

Potrivit municipalității, la competiție sunt așteptați sportivi ai asociațiilor și cluburilor sportive, Școala Sportivă Specializată nr. 3 de atletism, Școala Sportivă Specializată de atletism a Ministerului Educației și Cercetării, LIMPS și LRPS, veterani, invitați din alte localități ale Republicii Moldova.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc la 10.50, iar startul se va da la ora 11.00.

deschide.md
Abonează-te
sau
Urmărește canalul nostru de Telegram
Știri similare
  • Maia Sandu i-a acordat „Ordinul de Onoare” ambasadorului SUA la Chișinău, Kent Logsdon
  • Două acorduri bilaterale cu Lituania, aprobate de Guvern: Se referă inclusiv la schimbul de informaţii clasificate
  • Mașinile electrice din Moldova vor avea plăcuțe de înmatriculare verzi
  • Chișinău // Un medic condamnat pentru malpraxis, eliberat din sala de judecată
  • Şeful ANRE de la București: În criză energetică, România a ţinut lumina aprinsă, la propriu, în R. Moldova în două ierni
  • Presa: Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, așteptat săptămâna viitoare la Chișinău
  • Chișinău // O minoră a căzut în gol de la etajul 10 al unui bloc. Ce spune Poliția
  • Un angajat al SPPS și-a pus capăt zilelor; Avea 32 de ani
  • Republica Moldova va avea acces la Fondul social european
  • Peste 2800 de șoferi au fost amendați în acest weekend. Viteza excesivă rămâne cea mai frecventă încălcare a conducătorilor auto