Știrinews.24.md
27 Septembrie 2023, 18:14
66

Dorin Recean a propus președintei Maia Sandu numirea lui Petru Rotaru în funcția de ministru al Finanțelor

Dorin Recean a propus președintei Maia Sandu numire a lui Petru Rotaru în funcția de ministru al Finanțelor

Prim-ministrul Dorin Recean a propus președintei Maia Sandu numirea lui Petru Rotaru în funcția de ministru al Finanțelor, anunță Daniel Vodă, purtătorul de cuvânt al Guvernului.

„Petru Rotaru cunoaște bine sistemul finanțelor publice și a demonstrat un rezultat bun în activitatea sa în calitate de șef al Serviciului Fiscal de Stat.

Vreau să-i mulțumesc Veronicăi Sirețeanu pentru eforturile depuse în asigurarea și gestionarea finanțării corespunzătoare a politicilor guvernării.

Împreună vom continua să lucrăm pentru a asigura stabilitatea financiară și pentru a promova dezvoltarea economică a țării”, a conchis Dorin Recean.

Amintim că Veronica Sirețeanu și-a încheiat mandatul de ministru al Finanțelor. Ședința de ieri de Guvern a fost ultima la care a participat oficialul. 

Veronica Sirețeanu a ocupat funcția de ministru al Finanțelor de la mijlocul lunii februarie 2023, odată cu învestirea Guvernului Recean.

radiochisinau.md
Abonează-te
sau
Urmărește canalul nostru de Telegram
Știri similare
  • Strategia Maiei Sandu pentru securitate națională a R. Moldova, supusă consultărilor publice
  • Bugetul 2024, aprobat de Guvern; Indemnizația la naștere - majorată la 20.000 de lei; Recean: „Investim pentru copii
  • Maia Sandu, mesaj de Ziua Națională a României: „România este iubită în Republica Moldova mai ales pentru lucrurile care ne unesc. Ne leagă trecutul, dar și mai mult ne leagă viitorul”
  • Maia Sandu, întrevedere cu membrii Delegației Parlamentului European la Comitetul Parlamentar de Asociere Moldova – UE
  • Dumitru Alaiba a semnat ordinul. Liviu Oboroc, demis din funcția de director al Serviciului 112
  • Maia Sandu a avut o întrevedere cu directorul adjunct al FMI. Pe lângă Programul de politici existent, R. Moldova va beneficia de un nou mecanism de finanțare și susținere pentru Reziliență și Facilitarea Sustenabilității
  • Ziua demiterilor la Guvern: Recean cere și demisia conducerii de la Agenția Achiziții Publice
  • Dorin Recean a cerut demisia șefului Serviciului 112
  • DOC/ Deputatul BCS Petru Burduja, sub lupa ANI. A acordat împrumuturi de milioane de lei unei companii fondate de socialistul Corneliu Furculiță, însă nu le-a indicat în actul de avere din 2017
  • Președinta Maia Sandu a avut o întrevedere cu membrii Comisiei pentru evaluare externă a Curții Supreme de Justiție