Știrinews.24.md
3 Mai 2023, 13:52
474

Begu, șoferul care a lăsat-o pe Marcela fără picioare, condamnat. Ce sentință i-au dictat judecătorii

Gheorghe Begu, șoferul care a lăsat-o pe Marcela Paladi fără picioare, a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu executare în penitenciar tip deschis și 1,5 ani - suspendat condiționat pe un termen de probă de 3 ani.

Instanța a decis și anularea dreptului de a conduce mijloace de transport. Tototdată, mărimea compensației urmează a fi stabilită în urma estimării costului tratamentului. Hotărârea a fost pronunțată astăzi, în absența ambelor părți.

Marcela Paladi se află în Germania, unde va primi proteze.

După 3 săptămâni în spital, tânăra rămasă fără picioare, după un accident pe Viaduc a fost externată de la spital. „Mă întorc acasă cu zâmbetul pe buze, cu speranță în suflet și mai puternică ca niciodată”, a scris Marcela pe pagina sa de facebook.

Cauza penală pornită privind accidentul de pe viaduct în care Marcela Paladi, tânăra de 25 de ani, a fost lăsată fără ambele picioare, a fost expediat la Procuratura municipiului Chișinău. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de Violina Moraru, consultant al Procurorului, responsabil de comunicare cu mass-media.

Sora Marcelei Paladi, tânăra de 25 de ani care a rămas fără picioare, după ce a fost prinsă între două mașini în urma unui accident rutier, susține că aceasta a fost mereu activă, a dansat de la 8 ani și a participat la competiții în afara țării, unde a fost premiată cu locuri de top. La moment, familia sa adună bani pentru proteze, care sunt foarte costisitoare.

Tânăra de 25 de ani, care a fost lovită de un BMW pe viaduct și i-au fost amputate ambele picioare cere ajutor. „Vreau să trăiesc! M-am născut a doua oară, la terapie intensivă, în momentul când mi-am revenit. Ajutați-mă vă rog, am nevoie de suport financiar pentru a putea face față cheltuielilor”, a menționat aceasta într-o postare.

Imagini horror de la accidentul în care o tânără a fost strivită între 2 mașini. Victima a stat întinsă pe traseu și striga de durere. „I-a rupt picioarele”, a spus bărbatul, care a filmat.

unimedia.info
Abonează-te
sau
Urmărește canalul nostru de Telegram
Știri similare
  • Încă 30 de zile de arest pentru primarul de Boldurești care ar fi spulberat mortal un minor de 14 ani
  • FOTO: „Diplome neemise” - o expoziție care evidențiază tragedia a 40 de studenți ucraineni, a fost lansată astăzi la USM
  • Maia Sandu la „Empower Locals 2024: Afacerile locale merg în UE”: „Aderarea la UE e cel mai bun viitor pe care îl putem oferi generației noastre și celor următoare”
  • Tânăra din Orhei, care a urcat într-o mașină de ocazie, este de negăsit. Poliția a reținut șoferul
  • Își viola sistematic fiica de 17 ani, după ce consuma băuturi alcoolice. Un bărbat, condamnat la ani grei de închisoare
  • Intrarea României în spațiul Schengen // Care sunt regulile pentru cetățenii moldoveni? Precizările Poliției de Frontieră
  • Procuratura Generală rămâne fără șef? CSM dă undă verde pentru numirea lui Ion Munteanu în funcția de judecător al CSJ
  • Confruntarea Iran-Israel // R.Moldova condamnă atacul fără precedent asupra statului evreu: „Escaladarea trebuie evitată”
  • Voia să scoată 26 000 de euro din R. Moldova, fără să-i declare. O moldoveancă, prinsă la Aeroport
  • Comisia Vetting începe evaluarea curților de apel: Primii pe listă - judecătorii de la Curtea de Apel Chișinău