Știrinews.24.md
3 Mai 2023, 13:52
409

Begu, șoferul care a lăsat-o pe Marcela fără picioare, condamnat. Ce sentință i-au dictat judecătorii

Gheorghe Begu, șoferul care a lăsat-o pe Marcela Paladi fără picioare, a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu executare în penitenciar tip deschis și 1,5 ani - suspendat condiționat pe un termen de probă de 3 ani.

Instanța a decis și anularea dreptului de a conduce mijloace de transport. Tototdată, mărimea compensației urmează a fi stabilită în urma estimării costului tratamentului. Hotărârea a fost pronunțată astăzi, în absența ambelor părți.

Marcela Paladi se află în Germania, unde va primi proteze.

După 3 săptămâni în spital, tânăra rămasă fără picioare, după un accident pe Viaduc a fost externată de la spital. „Mă întorc acasă cu zâmbetul pe buze, cu speranță în suflet și mai puternică ca niciodată”, a scris Marcela pe pagina sa de facebook.

Cauza penală pornită privind accidentul de pe viaduct în care Marcela Paladi, tânăra de 25 de ani, a fost lăsată fără ambele picioare, a fost expediat la Procuratura municipiului Chișinău. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de Violina Moraru, consultant al Procurorului, responsabil de comunicare cu mass-media.

Sora Marcelei Paladi, tânăra de 25 de ani care a rămas fără picioare, după ce a fost prinsă între două mașini în urma unui accident rutier, susține că aceasta a fost mereu activă, a dansat de la 8 ani și a participat la competiții în afara țării, unde a fost premiată cu locuri de top. La moment, familia sa adună bani pentru proteze, care sunt foarte costisitoare.

Tânăra de 25 de ani, care a fost lovită de un BMW pe viaduct și i-au fost amputate ambele picioare cere ajutor. „Vreau să trăiesc! M-am născut a doua oară, la terapie intensivă, în momentul când mi-am revenit. Ajutați-mă vă rog, am nevoie de suport financiar pentru a putea face față cheltuielilor”, a menționat aceasta într-o postare.

Imagini horror de la accidentul în care o tânără a fost strivită între 2 mașini. Victima a stat întinsă pe traseu și striga de durere. „I-a rupt picioarele”, a spus bărbatul, care a filmat.

unimedia.info
Abonează-te
sau
Urmărește canalul nostru de Telegram
Știri similare
  • VIDEO: Tânăr bătut, amenințat cu moartea și lăsat fără 9 milioane de lei; Suspecții - doi bărbați din Anenii Noi
  • Norvegia se alătură la sancțiunile UE la adresa oligarhilor fugari și a celor din anturajul lor care vor să destabilizeze RM
  • Ultima oră! Tariful la gaz ar putea scădea la 16,5 lei fără TVA. MoldovaGaz a transmis solicitarea către ANRE
  • A adormit la volan, cu 2 copii pe bancheta din spate: Momentul în care șoferița intră într-un gard, la Tighina
  • Moarte misterioasă, în raionul Soroca: Un italian a fost găsit zăcând fără suflare în curtea concubinei sale
  • 11 deputați, sancționați pentru absențe nemotivate; Cei din fracțiunea „Șor” rămân în topul celor care chiulesc de la muncă
  • Macron, la Summit-ul CPE de la Bulboaca: Aderarea Republicii Moldova la UE nu este doar realizabilă, ci este un fapt care urmează să fie împlinit
  • Canada îi va sancționa pe oligarhii ruși care vor încerca să destabilizeze Republica Moldova
  • Maia Sandu, de Ziua Internațională a Copilului: „Suntem datori să le asigurăm o copilărie fericită, în care fiecare copil e liber să-și realizeze potențialul”
  • DOC: Lista oficialilor europeni care vin mâine în R. Moldova; Prezența lui Zelenski încă nu a fost