Știrinews.24.md
24 Ianuarie 2023, 11:49
32

AIPA confirmă perchezițiile efectuate de CNA. „Conducerea se disociază de angajații care admit manifestări coruptibile în activitatea lor”

AIPA confirmă perchezițiile efectuate de CNA. „Conducerea se disociază de angajații care admit manifestări coruptibile în activitatea lor”

Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură confirmă faptul că ofițerii Centrului Național Anticorupție și procurorii au inițiat percheziții la domiciliile și birourile de serviciu ale unor angajați ai Agenției, aceștia fiind suspectați de depășirea atribuțiilor de serviciu.

Prin urmare, Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură va acorda tot suportul și va colabora activ cu organul de urmărire penală în partea ce ține de investigarea angajaților, în strictă conformitate cu prevederile legislației în vigoare, se arată într-un comunicat al AIPA.

Conducerea AIPA se disociază de angajații care admit manifestări coruptibile în activitatea lor, precum și reiterează angajamentul de a continua activitatea în spiritul legalității, transparenței, corectitudinii și responsabilității, inclusiv declară toleranța zero la actele de corupție. 

Totodată, se îndeamnă persoanele fizice și juridice să sesizeze conducerea AIPA, apelând la linia fierbinte 022 21 33 33, privitor la orice abatere admisă în procesul examinării cererilor și a petițiilor de către angajații AIPA, pentru a fi investigate în limitele prevederilor legale.

radiochisinau.md
Abonează-te
sau
Urmărește canalul nostru de Telegram
Știri similare
  • Votat în prima lectură: Numărul moldovenilor care vor beneficia de ajutor pentru perioada rece a anului
  • Deputații au votat un proiect de lege care prevede retragerea din circuitul agricol a cinci hectare de teren pentru construirea spitalului regional Bălți
  • Alte 12 percheziții au fost efectuate de CNA și procurorii anticorupție în dosarul AIPA
  • VIDEO // Adolescenta care a bătut cu bestialitate o minoră într-un apartament din Capitală, identificată de Poliție
  • Rusia recunoaște că a „mobilizat ilegal”. Peste 9 000 de oameni, printre care și bolnavi, ar fi fost trimiși de pe front înapoi acasă
  • Un bărbat din Dondușeni, furat de oaspeții pe care i-a primit în casă
  • VIDEO. Cinci tineri – prinși de poliție. Momentul în care sunt reținuți la o stație PECO din Chișinău
  • Și-a primit sentița! Câți ani va sta la închisoare șoferul de tir, care a încercat să scoată din țară droguri
  • Blindatele Bradley, trimise spre Ucraina. Este primul transport de vehicule de luptă pe care SUA îl furnizează
  • Un autocar în care se aflau opt persoane din R. Moldova, implicat într-un accident în România. Trei pasageri au avut de suferit